جوانا مالت

عصاره مالت و رازک: زوج جدانشدنی در دنیای نوشیدنی‌سازی و فراتر از آن

شرکت جوانا مالت تولید کننده عصاره مالت جو شفاف و نیمه شفاف و پودر عصاره مالت

عصاره مالت: شیرینی، بدنه‌ و رنگ

همانطور که در مقالات دیگر ممکن است خوانده باشید، عصاره مالت محصولی است که از فرایاند  جوانه‌زنی کنترل‌شده دانه‌های غلات، عمدتاً جو، به دست می‌آید. در طی این فرآیند، آنزیم‌های طبیعی دانه، نشاسته را به قندهای ساده‌تر (عمدتاً مالتوز) تبدیل می‌کنند. عصاره حاصل (چه مایع غلیظ و چه پودر خشک) نقش‌های کلیدی دارد:

رازک: تلخی، عطر و پایداری

رازک (Hops)، گل‌های گیاهی به همین نام (Humulus lupulus) هستند که قرن‌هاست به عنوان یک جزء ضروری در نوشیدنی‌سازی استفاده می‌شوند. رازک سه وظیفه اصلی بر عهده دارد: