تولید کننده عصاره مالت جو

عصاره مالت چیست ؟

در جواب این سوال که عصاره مالت چیست باید گفت عصاره مالت یا افشره جوانه جو، مایع ای به رنگ قهوه ای که از دانه های جو که در شرایط مطلبوب جوانه زده اند به دست می آید. در این فرآیند،جو که با هدف تولید عصاره مالت در شرایط مطلوب جوانه زده و بعد از مدت زمان معین آن را خشک سازی و کنسانتره آن را استخراج می کنند.

عصاره مالت جو دارای بو و طعم مطلوب مالت است و دارای تست شیرین می باشد و علاوه بر مصرف به عنوان یک ماده ی اولیه اصلی در صنایع غذایی، در صنایع دیگر نظیر داروسازی نیز مورد استفاده قرار می گیرد.عصاره مالت جو به علت دارا بودن قدرت دیاستیک و ویژگی های آنزیمی بالا، سرشار از قندهای قابل تخمیر می باشد که با قابلیت تجزیه و جذب سریع، عطر و طعم و قدرت طعم دهندگی آن و نیز ارزش تغذیه‌ای بالا، موارد استفاده بسیاری دارد.

عصاره مالت جو دارای مقدار زیادی فیبر محلول می باشد و باعث افزایش حجم مدفوع می شود. باکتری های مفیدی که در روده بزرگ انسان زندگی می کنند، این فیبر را به عنوان غذا مصرف می کنند .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *