تولید کننده عصاره مالت جو نیمه شفاف

طرز تهیه عصاره مالت چگونه است؟

«مالت» به دانه‌های جویی گفته می‌شود که خیسشان کرده‌اند و تا حد معینی هم اجازه جوانه زدن را به آن‌ها داده‌اند. اگر جوهای جوانه‌زده را تحت شرایط خاصی خشک و بعد از خشک کردن آسیاب کنند، پودر مالت به دست می‌آید. گاهی جوهای خشک و آسیاب شده را در صنایع، با آب مخلوط و عصاره آن را جدا می‌کنند یعنی با جدا کردن قسمت‌های محلول و غیرمحلول پودر مالت و کشیدن عصاره آن قسمتی از مالت که در آب حل شده است را حرارت می‌دهند و تغلیظ می‌کنند و دوباره پودر مالت را با این روش به دست می‌آورند.

 

آیا این دو نوع پودر مالت که با روش‌های مختلفی تولید می‌شوند با هم متفاوت اند؟

بله، پودر مالتی که به روش اول و با خشک و پودر کردن جوانه جو به دست می‌آید کمی ناخالصی مانند پوسته جو دارد اما پودر مالتی که با تغلیظ عصاره به دست می‌آید، کاملاً صاف و خالص است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *